Nav Menus problem!!!! HTML/text block doesnt appear...

Support for phpBB mods/hacks.

Moderator: Moderators

Nav Menus problem!!!! HTML/text block doesnt appear...

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 4:56 pm

its so annoying because i used this mod on most of my forums, like www.AudioTrade.org for example

anyway i need help with this forum

www.WDforum.net after i installed all mods all was fine, installed like i always install them , carefully and i tryed today to make a HTML/text blcok with some messages and images BUT THEY WONT APPEAR!

appears ONLY THE BLOCK name , and the HTML or text gets ignored and it isnt displayed!

please help me because i cant live without this mod installed!!!
:?
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 5:01 pm

i added to the right bar this block HTML/text containing this in it:

AudioTrade prezinta:
Distorted Reality Remix Contest

<a href="http://www.distorted-reality.com/"><img src="templates/ca_aphrodite/images/logo.JPG" width="155" height="200" border="0" alt="REMIX CONTEST"/></a>


this is to convience you of tghe problem ... and also an example!please help me!
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby Splinter on Mon May 28, 2007 5:26 pm

Hi,

I just checked the template files included in the Nav Menus download and found an error in the Aeolus files. Apply the changes below and it should work fine.

Code: Select all
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

/templates/Aeolus/nav_menu_left.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

</td></tr>
<!-- END last_topic -->

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

<!-- BEGIN switch_html_block -->
<tr><td style="padding: 0" class="row">
   {leftmenublock.BLOCK_HTML}
</td></tr>
<!-- END switch_html_block -->

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#

/templates/Aeolus/nav_menu_right.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#

</td></tr>
<!-- END last_topic -->

#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#

<!-- BEGIN switch_html_block -->
<tr><td style="padding: 0" class="row">
   {rightmenublock.BLOCK_HTML}
</td></tr>
<!-- END switch_html_block -->

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM
Last edited by Splinter on Mon May 28, 2007 5:40 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Splinter
Coder
Coder
 
Posts: 483
Joined: Sun Feb 20, 2005 10:12 pm
Location: Nottingham, UK

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 5:30 pm

is this works ill be you slave! you have my word!
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby Splinter on Mon May 28, 2007 5:33 pm

Hi,

I forgot to add if it doesn't work try clearing your cache.
User avatar
Splinter
Coder
Coder
 
Posts: 483
Joined: Sun Feb 20, 2005 10:12 pm
Location: Nottingham, UK

Postby Splinter on Mon May 28, 2007 5:39 pm

Hi,

Also, hopefully you spotted the mistake I made! :oops:

When editing nav_menu_right.tpl make sure this line:

Code: Select all
{leftmenublock.BLOCK_HTML}


Actualy reads:

Code: Select all
{rightmenublock.BLOCK_HTML}
User avatar
Splinter
Coder
Coder
 
Posts: 483
Joined: Sun Feb 20, 2005 10:12 pm
Location: Nottingham, UK

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 5:41 pm

works half and half .. because html its displayed , text also .. but if i write a long text the text moves my forum alot... and i have to use the mouse to sroll sideways to see whole forum..


i dont know if this can be fixed...?
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 5:44 pm

[quote user="Splinter" post="89828"]Hi,

Also, hopefully you spotted the mistake I made! :oops:

When editing nav_menu_right.tpl make sure this line:

Code: Select all
{leftmenublock.BLOCK_HTML}


Actualy reads:

Code: Select all
{rightmenublock.BLOCK_HTML}
[/quote]

did you mean nav_menu_left?
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby Splinter on Mon May 28, 2007 5:47 pm

Hi,

No, in the original code I posted I made an error in the code for nav_menu_right.tpl
User avatar
Splinter
Coder
Coder
 
Posts: 483
Joined: Sun Feb 20, 2005 10:12 pm
Location: Nottingham, UK

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 5:54 pm

[quote user="Splinter" post="89831"]Hi,

No, in the original code I posted I made an error in the code for nav_menu_right.tpl[/quote]

yes now works , you are a great coder!

im ur legal slave now!
:wink:

!
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 6:01 pm

i have a little problem , seems all images have to the right and down a small space...
what must i do so that the image will stretch the full lenght..?

without remaining that white space?
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm

Postby SpectraWave on Mon May 28, 2007 6:02 pm

[quote user="SpectraWave" post="89833"]i have a little problem , seems all images have to the right and down a small space...
what must i do so that the image will stretch the full lenght..?

without remaining that white space?[/quote]

i fixed that .. L) dont need help anymore


THANX!!! and take care m8!
SpectraWave
Registered User
Registered User
 
Posts: 8
Joined: Mon May 28, 2007 4:53 pm


Return to phpBB Mods

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests